CheckINN GREEN 2020


Második alkalommal hirdette meg idén a CheckINN GREEN pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség a társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások és szervezetek számára. Az idei pályázat a Zöldben utazunk címet viselte, és a fődíj mellett idén különdíjat is odaítélt a szakmai zsűri.


A díjátadó rendezvény a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások miatt sajnálatos módon elmaradt, így a díjat egy későbbi időpontban vehetik át a nyertesek

A zsűri döntése alapján a fődíjat a Katica Tanya Élményközpont kapta, amely Patcán, a Zselicben található. A turisztikai koncepciót úgy álmodták meg, hogy élményközpontú, a természetközeli és a hagyományos életmódot felelevenítő, az aktív pihenést elősegítő szolgáltatóként legyenek jelen a turisztikai piacon. A jövőben is csak olyan attrakciókat fejlesztenek, amelyek nem fogyasztanak energiát, vagy ha igen, akkor azt saját maguk állítjuk elő megújuló forrásból.

Tekintve a pályázatok számosságát és a benyújtott ötletek magas színvonalát, a zsűri idén egy különdíjról is döntött. A díjjal egy olyan innovatív, ötletes kezdeményezést ismertek el, amely egyszerű ötlettel, nagyobb közösség bevonásával népszerűsíti a fenntartható turizmust és a környezettudatos gondolkodást. A különdíj nyertese a Túrajó veszprémi városnéző sétákat szervező vállalkozás Bögretúr elnevezésű programja.


Gratulálunk a nyerteseknek!


Képgaléria
FirstPrev1NextLast v
FirstPrev1NextLast v